Млада жена се покри с татуировки на лицата на известни серийни убийци (СНИМКИ)

NetNews

Млада жена от Сидни, Австралия похарчи £1500 за татуировки на серийни убийци и планира да си татуира още лица на популярни престъпници. Макар, че мнозина я критикуват за действията ѝ, тя казва, че не ѝ пука какво мислят хората за нейното нетрадиционно решение.

28-годишната Бритни Чембърлейн има огромни портрети на убийците Тед Бънди и Джефри Дамър и планира да се сдобие с татус на Джак Изкормвача. Както съобщава Daily Star, Бритни бавно превръща тялото си в галерия на най-скандалните убийци в света, включваща техни снимки и цитати.

Досега татуировките са ѝ стрували над £1500, но тя казва, че това не я притеснява, защото татуирането на необичайните произведения на изкуството се е превърнало в нейната „цел на живота, която ѝ е хрумнала, когато е била на 20 години“.

Бритни казва: „Ако се тревожех за това какво мислят другите, нямаше да остана вярна на себе си и да живея автентичен живот. Хората винаги ще държат на своите собствени мнения, но кой може да каже кое е правилно или погрешно?

Татусите, изложени върху тялото ми, са значими само за мен. По същия начин някои хора си татуират любим домашен любимец, инициали на любим човек или може би глупава шега, която искат да помнят цял живот.“

Австралийката е толкова обсебена от серийни убийци, че те я вдъхновяват да учи съдебна психология. Бритни е „очарована“ от причините, които принуждават убийците да извършат своите отвратителни действия и е запалена да разбере по-добре как работят техните престъпни умове.

Бритни сега иска лицата на още четири чудовища, изрисувани върху кожата ѝ – включително Джак Изкормвача и Ед Гийн. Тя добавя: „По никакъв начин не одобрявам насилствените престъпления на серийните убийци – просто съм заинтригувана защо го правят.

Млада жена се покри с татуировки на лицата на известни серийни убийци (СНИМКИ)

Има толкова много допринасящи фактори като социално-екологични, биологични и психологически аспекти, които насърчават или водят до престъпно поведение по начина, по който те го правят. Редно е да се каже, че не всички от тях са достатъчно последователни или разумни, за да осъзнаят, че това не е нормално поведение в обществото.“, смята тя.

„Не им се дава възможност да говорят, да потърсят помощ и/или подкрепа, преди да е станало твърде късно.“, допълва още Бритни.

„Хиляди хора всяка година си татуират измислени герои като Ханибал и Фреди Крюгер. Всички те са серийни убийци, но техните изображения са приемливи, тъй като не са реални.“, недоволства тя срещу критиките, които получава. Мнозина смятат, че не бива да се дава излишна слава на престъпници, причинили толкова смърт и страдание. Много от близките на жертвите все още са живи и е неуважително към тях да се прославят убийци, отнели най-скъпите им хора.

Бритни казва, че семейството ѝ е било „първоначално изненадано“ от татуировките, но не я съди за тях. Тя добави още, че макар да обича боди арта си, той не определят характера ѝ.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 13 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Apple ще сглабя iPhone 13 в Индия

Apple започна да произвежда iPhone в Индия още преди няколко години, но в изключително малка серия. Сега компанията от Купертино е взела важно решение и ще започне серийно производство на смартфона в настоящия завод в Индия. Заводът на Foxconn вече е получил нужните части и дори е започнал пробно производство […]