Младеж пострада тежко на мача Пирин – Левски

NetNews

Младеж пострада тежко на мача Пирин – Левски

Снимка: Lap.bg

Тежък инцидент помрачи срещата между Пирин и Левски от родната Първа лига.

Един от наградените доброволци от „Автобуса на надеждата“ е пострадал по време на двубоя и е транспортиран за „Пирогов“, съобщи за БТА пресаташето на благоевградския футболен клуб Йордан Грозданов.

На полувремето на мача изпълнителният директор на клуба Таско Тасков и кметът на Благоевград Илко Стоянов връчиха плакети на четирима доброволци за пътуването им до Украйна и обратно с „Автобуса на надеждата“, с който отборът транспортира с клубния автобус около 30 украински бежанци.

Още по темата

3 апр 2022 19:50

3

Едно от наградените момчета – Владимир Будников, е пострадал по време на второто полувреме. Оказана му е спешна помощ от медицински екип и с линейка е транспортиран за столичната болница „Пирогов“.

От клуба посочиха, че след като имат официална информация за състоянието му, тя ще бъде публикувана на официалния сайт.

Владимир е украинец, който от 3 години живее и учи в Благоевград.

На този етап няма официална информация за причините за инцидента. Във Facebook привърженици на клуба от Благоевград твърдят, че Владимир е влачен от полицаи и в следствие на това е ударил главата си в стълби на стадиона.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тези плодове ни правят дебели

Храните с високо съдържание на захар могат да съдържат много калории и така да допринесат за увеличаване на теглото. Много хора се питат дали е добре за талията да се хапват повечко плодове. Специалистите обаче са на мнение, че твърде много фруктоза може да доведе до наддаване на тегло, пише […]