Моуриньо: Всеки фен на Рома е приел равенството с Лестър като добър резултат

NetNews

Представянето на Лестър в първия полуфинален мач срещу Рома е дало повод за оптимизъм преди реванша след седмица, въпреки равенството, смята мениджърът на отбора Брендън Роджърс.

Той смята, че тимът му е показал „кураж“ срещу опитния отбор на Жозе Моуриньо. „Движението ни по време на мача беше наистина добро и ние стигахме лесно до вратата им“, каза Роджърс на репортерите след мача.

„Изоставахме в резултата, но реакцията на отбора бе много добра. Представянето ни дава голяма увереност за втория мач“, каза още мениджърът.

Моуриньо пък сподели, че Рома е предал много лесно топката след почивката и тимът не е използвал някои възможности на контраатака.

„Когато започнахме да губим лесно топката и падна интензивността в играта ни, мачът стана труден за нас“, каза португалецът пред сайта на Рома.

„Но съм сигурен, че всеки фен на Рома е приел резултата като добър, защото всичко ще се реши във втория мач на „Олимпико“, добави Моуриньо.

„Не се усмихвам, защото знам и, че с 70 000 фенове зад нас ще бъде труден мач“, завърши той.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Даже и да ви се струва, че в политиката стана много объркано, не е така

Любомир Аламанов, комуникационен експерт: „Нова политическа координатна система Даже и да ви се струва, че в политиката стана много объркано, че партии и политици говорят различни неща, че има сложно разделение и всичко е много объркано, не се притеснявайте. Не е така. Само някои „анализатори“ и „политолози“ искат да ви […]