Мохамед Салах се развихри за разгром на Египет

NetNews

Отборът на Египет стартира квалификациите за Мондиал 2026 с разгромна победа от 6:0 срещу тима на Джибути. “Фараоните” оглавиха своята група “А” в зона КАФ, където са още съставите на Етиопия и Сиера Леоне, които направиха равенство 0:0, както и Буркина Фасо и Гвинея – Бисау, които все още не са изиграли срещата помежду си от кръга.

Иначе звездата на вечерта бе нападателят на Ливърпул – Мохамед Салах, който изригна с четири гола. Това се случи първо в 17-ата минута, после в 22-ата, когато вкара от дузпа, както и в 48-ата и 69-ата минути, когато отново се разписа от игрови положения.

Другите попадения отбелязаха Мостафа Мохамед и Трезеге в 73-ата и 89-ата минути.

Следващият мач от квалификационния цикъл за египтяните е срещу тима на Сиера Леоне на 19-и ноември (неделя) от 18:00 българско време.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Демонстрират как работи електронната система за събиране на пътни такси

Ще се демонстрира начинът на работа на електронната система за събиране на пътни такси. Събитието ще се проведе днес, 17 ноември в сградата на Националното тол управление. Ще участват председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Ясен Йорданов и директорът на Национално тол управление Георги Темелков. Източник fakti.bg.