МФ: Ще има нов служебен финансов министър

NetNews

Служебният министър на финансите Асен Василев няма да остане на поста и в бъдещото служебно правителство, което президентът Румен Радев ще обяви в четвъртък (16 септември). Това стана ясно от съобщение на министерството, в което съобщават, че Василев ще предаде поста на новия министър.

В Министерството на финансите ще се проведе церемонията по предаване на поста от министър Асен Василев на новия служебен министър на финансите, съобщиха от институцията.

Двамата ще направят изявления за медиите. Церемонията се предвижда да започне в 10.00 часа в Приемна 3 на Министерството на финансите.

А официалната церемония, на която президентът ще представи структурата, състава и приоритетите на бъдещото служебно правителство ще се проведе в 09.00 часа на 16 септември, четвъртък на Дондуков 2.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тандемът Петков-Василев сондирали "Екогласност" за ракета-носител

Председателят на политически клуб „Екогласност“ Емил Георгиев съобщи в "Още от деня" по БНТ, че са били търсени от Кирил Петков и Асен Василев във връзка с нов политически проект. „Ние бяхме потърсени. Имахме два разговора – първият беше с представител на г-н Петков, г-н Василев и министъра на образованието. […]