Мъж спечели 10 млн. долара от лотарията, но ще излежи живота си в затвора

NetNews

Мъж от американския щат Северна Каролина, който през 2017 година имаше късмета да спечели 10 милиона долара от лотарията, получи доживотна присъда без право на обжалване за убийство, предава bg-voice, позовавайки се на световните медии.

54-годишният Майкъл Тод Хил от Лийланд получи присъдата защото бе признат за виновен, че е застрелял приятелката си.

Хил получи обвинение в убийство първа степен и бе осъден в петък заради смъртта на 23-годишната Киона Греъм от Наваса. Тя бе обявена за изчезнала на 20 юли 2020 година, а по-късно намерена в хотелска стая с огнестрелна рана в задната част на черепа.

В прессъобщение на 15-и район на прокуратурата в Северна Каролина прокурорите обясниха, че наблюдателна камера от хотела е показала, че Хил е бил единственият човек в стаята с Греъм.

След това той сам е признал, че е застрелял младата жена, защото си е разменяла текстови съобщения с други мъже, докато били заедно в хотела.

Майкъл Хил спечели 10 милиона долара от билетче за изтриване през август 2017 година, пишат местни медии.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Маги Малеева допусна загуба на Откритото първенство във Франция

Магдалена Малеева допусна загуба още на старта на Откритото първенство на Франция за ветерани, включвайки се в турнира на двойки в партньорство с австралийката Рене Стъбс, научихме от Gong. Двете изкараха малко под 80 минути на корта, за да отстъпят със 7:5, 7:6(5) от италианките Флавия Пенета и Франческа Скиавоне. […]