Най-татуираната българка разкри любопитни факти за половия си живот и за начина си на хранене

NetNews

Когато видите Поли Бобева, най-татуираната българка, едва ли ще си помислите, че тя не близва алкохол, няма история с наркотици и не води полов живот. Да, но истината е точно такава. Това разкри Поли в отговор на въпрос на последователка в TikTok, която я помоли да сподели неизвестни факти за себе си.

Поли разкри, че е била едва на 15 г., когато е спряла захарта и тестото, а днес дори не знае какъв е вкусът на повечето неща в магазина. Поли не купува нищо в опаковка, а се храни изцяло със сезонна храна, пише vbox7.com.

Единственият животински продукт, който яде, е домашно кисело мляко, от „щастлива крава“. Поли споделя и рецепта с киселото мляко, с която се чистят всякакви паразити по тялото.

Но киселото мляко не е единственият начин, по който татуираната мацка се справя с паразитите. Тя чисти водата си с камък – зеолит. И понеже явно това не е достатъчно, Поли от време на време си хапва от въпросните камъчета.

Ние обаче сме убедени, че още мислите за първото изречение – че Поли не води полов живот. Вместо с мъже, Поли спи с… пирамида.

<blockquote class=“tiktok-embed“ cite=“https://www.tiktok.com/@polibobeva/video/7134796336297217286″ data-video-id=“7134796336297217286″ style=“max-width: 605px;min-width: 325px;“ > <section> <a target=“_blank“ title=“@polibobeva“ href=“https://www.tiktok.com/@polibobeva?refer=embed“>@polibobeva</a> Replying to @iveto_95 <a target=“_blank“ title=“♬ original sound – Poli Bobeva“ href=“https://www.tiktok.com/music/original-sound-7134796372338887429?refer=embed“>♬ original sound – Poli Bobeva</a> </section> </blockquote> <script async src=“https://www.tiktok.com/embed.js“></script>

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Хиляди украински деца остават в окупираните от Русия територии

Около 100 000-120 000 украински деца може да останат във временно окупираните от руските сили територии. Това каза вицепремиерът – министър за реинтеграцията на временно окупираните територии Ирина Верещук, цитирана от „Укринформ“. „Нямаме точна информация. Но например знаем, че в Донецка област има десетки хиляди деца, в момента говоря за […]