Нападател на Реал Мадрид е в Италия, за да финализира трансфера си

NetNews

Централният нападател Лука Йович вече във Флоренция, за да финализира трансфера си в местния Фиорентина, след като всички опити за налагане сред титулярите на Реал Мадрид удариха на камък.

Цената на сърбина не е известна на този етап, но спортният журналист Фабрицио Романо твърди, че „белия балет“ си е гарантирал 50% от парите за евентуална бъдеща продажба на тарана.

Йович ще подпише договор за две години с опция за удължаване с още две, като планът на всички е той да възвърне онази форма от зората на своята кариера в Айнтрахт Франкфурт.

„Виолетовите“ имат нужда от типичен голмайстор, след като продадоха Душан Влахович през зимата на Ювентус, а Кржищоф Пьонтек прекара само 6 месеца под наем в клуба от Херта Берлин.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Атанасов: Не може специалните служби да участват в политическите боричкания в страната

Специалните служби трябва да бъдат политически неутрални. Това смята съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов. „Имам притеснение от следното нещо. Вчера видях, че Военното разузнаване публично са реагирали на изказването на г-н Мирчев. Това е недопустимо. Не може специалните служби да участват в политическите боричкания в страната. Моето подозрение е, […]