НАТО ще победи Русия за три дни

NetNews

В директен сблъсък Русия ще бъде победена от НАТО за три дни. Това заяви членът на Камарата на представителите на САЩ от Републиканската партия Адам Кинзингър.

Американският конгресмен влезе в спор с потребител на Twitter, който се чудеше защо Северноатлантическият алианс все още не е унищожил Руската федерация, ако „руската армия е толкова жалка“. „Надявам се, че това е шега. НАТО срещу Русия ще бъде истинска тридневна операция“, написа Кинзингър в отговор.

Страните от НАТО обявиха, че Алиансът не представлява заплаха за Русия. Според министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин именно руската инвазия в Украйна е заплаха за сигурността на Европа и НАТО. Алиансът ясно подчерта, че ако Путин си позволи да нападне някоя от членките на НАТО, ще последна военен отговор, какъвто режимът на Путин не може и да си представи.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Руските дипломати у нас са 21 души при 116 преди

Числеността на персонала на руските представителства в България е 21 дипломатически служители и двама консулски, както и 16 души административно-технически персонал. Това посочи служебният министър на външните работи Николай Милков в отговор на въпрос за числеността на дипломатическия персонал на Руската федерация по време на парламентарен контрол, съобщи БТА. Милков […]