На „Армията“ се чудят за Канцлера

NetNews

Сериозна дилема имат в ЦСКА – София и тя е свързана с един от любимците на феновете – Бисмарк Чарлс. Канцлера, както го наричат привържениците на „червените“, трябва да се върне на стадион „Българска армия“, след като преотстъпването му в Пирин приключи.

За капак през есента той си стоя почти през цялото време в София, защото отново бе преследван от травми и в крайна сметка се стигна до решението да се прибере и да бъде лекуван от „червените“. Не е ясно дали в Благоевград ще направят повторен опит да се възползват от него.

А със сигурност Чарлс няма да влезе в сметките на Нестор Ел Маестро за пролетта. На „Армията“ обаче трябва да вземат крайно решение за него, защото той е сред играчите, чийто договори изтичат през лятото, пише „Мач Телеграф“.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Въздушен удар на Израел уби най-малко 24 палестинци в северната част на Газа

Въздушен удар в неделя сутринта уби най-малко 24 души в северната част на Газа, съобщи контролираното от Хамас министерство на здравеопазването, предаде Си Ен Ен. Д-р Мунир Ал-Бурш, генерален директор на Министерството на здравеопазването, каза пред медиата, че жертвите са резултат от въздушен удар в Джабалая в северната част на […]