На 77 г. от рак почина звезда от култов за 90-те сериал

NetNews

Актрисата Сюзън Самърс загуби битката с рака ден преди да навърши 77 години, съобщава Page Six. Сюзън е починала през изминалия уикенд след 50-годишна битка с болестта, съобщава дългогодишният ѝ пиар Р. Кори Хей в официално изявление.

„Сюзън си отиде в мир, у дома, заобиколена от съпруга си Алън, сина си Брус и най-близките си роднини. Тя се бореше с агресивна форма на рак на гърдата през последните 23 години.“

Хей разкрива, че членовете на семейството ѝ са били събрани в дома ѝ, за да отпразнуват 77-мия ѝ рожден ден, който е днес.

„Но вместо това, те ще почетат забележителния ѝ живот и ще благодарят на милионите ѝ фенове, които я обичаха и подкрепяха всеки ден“, допълва Хей, цитиран от Page Six и „Една.бг“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Suzanne Somers (@suzannesomers)

Приятели на актрисата споделят, че тя е починала в съня си, лежейки до любящия си съпруг Алън, който същата вечер ѝ е подарил подаръка за рождения ѝ ден.

„Беше много сантиментално. Подаръкът беше писмо, написано от Алън и опаковано в любимата ѝ розова хартия. Тя почина в новия си красив дом в Палм Спрингс, заобиколена от любимите си хора.“

Трагичната новина идва по-малко от 3 месеца, след като актрисата призна, че отново се бори с рак. Тогава Сюзън сподели следното:

„Живея с рак от 20-годишна. И всеки път, когато се появи това малко дяволче, аз продължавам да го отблъсквам. Правя всичко възможно да не позволя на тази коварна болест да ме контролира“, гласеше изявлението ѝ.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Hana Lázničková (@hanalaznickova)

„Това е рецидив на рак на гърдата. Като всеки пациент с рак, когато чуете това ужасно, „Върна се“, се открива дупка в стомаха ви. След това слагам бойната си екипировка и отивам на война. Това е познато бойно поле за мен и съм много корава.“

За справянето с болестта през целия си живот 76-годишната актриса отдава заслуга на подкрепата от съпруга си Алън Хамел и децата им.

„Моят рак е заболяване, което засегна цялото ми семейство и след като ме удари в 20-те ми години, Алън и аз се сближихме още повече и всеки момент от всеки ден беше ценен. От над 42 години не сме прекарали дори един ден разделени. Това е голяма полза срещу моя рак“, споделяше тя.

Звездата от „Стъпка по стъпка“ е диагностицирана с рак на гърдата, когато е на 50 години, а преди това се бори с рак на кожата на 30 и успява да пребори две хиперплазии на 20.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кандидатът за кмет на с. Мърчаево Веселин Симеонов посети базата в с. Негован ВИДЕО

Кандидатът за кмет на с. Мърчаево Веселин Симеонов посети базата в село Негован. Тя е на ловно-рибарско дружество „София – север“. Тук се провежда както обучението, така и изпита на кандидат – ловците, посочи Веселин Симеонов. По време на обучението освен в ловно дело ги обучаваме и в патриотизъм. На […]