Неизвестен мъж измръзна до смърт в Благоевград

NetNews

Труп на възрастен мъж е открит в Благоевград, най-вероятно е починал от измръзване, съобщава „Фокус“. Тялото е намерено от граждани на улица „Даме Груев“ и веднага е подаден сигнал на телефон 112.

На място е пристигнал екип на Центъра за спешна медицинска помощ, който е констатирал, че мъжът е починал. Самоличността му е в процес на установяване. Не са открити следи от насилие по тялото.

Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ – Благоевград. По първоначална и непотвърдена информация, мъжът е починал от измръзване. На спешния телефон са подадени общо 20 сигнала за измръзнали хора за последните 12 часа.

„Сигналите обхващат територията на цялата страна. Само за столицата сигналите са 11“, уточни говорителят на Националната система 112 Дани Недялкова.

Тази сутрин най-студеният град в България беше Златица с температура от минус 14 градуса. Днес в цялата страна важи жълт код за студено време и дневни температури под нулата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Уличен художник превръща мръсни камиони в произведения на изкуството (СНИМКИ)

Всеки собственик на автомобил знае, че щом скъпоценното му превозно средство се замърси, то моментално се превръща в обект на подигравки от страна на случайните минувачи или шофьори. А това означава, че по него рано или късно ще се появят онези добре познати и "забавни" надписи от рода на "Измий […]