Не! Без маски!

NetNews

Не! Вие не се грижите за здравето ни. Водите се от някакви ваши фиксидеи. Обслужвате не човешки, а корпоративни интереси. Самата мисъл, че най-важната цел досега е да не натоварвате здравната система е достатъчно. Вие сте придатък на системата, която се грижи за нейната ненатовареност от хората. (Този досаден придатък към медицината).

Затова – НЕ! Без терор. Без налагане на извратеното ви нормално. Без манипулациите ви. Без опитите да пробутвате тези кретении като медицински мерки. Без математиците и наративните ви професори по сутрешните блокове. Без витиеватите опити да ни омотавате, че това го правим не за себе си, а за другите. Не! Вече знаем. Не го правим за другите.

С тези мерки само изглеждаме жалки и глупави в очите на другите. Прави ни жалки в собствените ни очи, защото ние сме другите. Ние сме общество. За да съществуваме ние трябва да контактуваме, да се докосваме и да се обичаме. Ние не искаме да ходим плътно вдясно със скафандри. Не защото сме големи инати, а защото не е необходимо. Вече е доказано, че не е необходимо. Доказаха го страни като Швеция, Израел, Франция.

Не! Не искам да ни глобяват, че не смятаме че маската може да спре вирус. Не може. И преди две години не можеше. Не искаме да ходим по съдилища и обжалваме актовете и глобите си. Не искаме да доказваме, че всичко това е противоконституционно и противочовешко. Не ни губете времето с глупостите си. Не губете времето на никого. Ние сме хората, които искат да работят и да живеят. Искат да се грижат за близките си и да обичат децата си. Не сме адвокати и никой не ни плаща да висим по съдебни зали, за да браним отнетите ни права. Ние нямаме юристконсулти, които да се грижат за нашите юридически интереси. Всеки ден, загубен в някакви съдебни битки, е на цената на взет отпуск. Не искаме да си хабим отпуските, за да оспорваме противочовешките и напълно безсмислените мерки. Маската вече е белег. Показва липса на критично мислене, което май е най-висшата съвременна либерална ценност. Никой не ни иска от здрави по-здрави. Ако някакви институции искаха здраво население, повярвайте, мерките и решенията щяха да са съвсем други. Искат ни покорни, подчинени и лишени от мисъл. Уплашени плащачи на вноските по кредитите си и достатъчно концентрирани, че да можем да целим дупката в тоалетната. Нищо повече.

Не е нужно да сте професори, за да разберете, че този вирус не се интересува от смехотворните мерки и маски. Няма как да се спре по този начин. Видяхме и ваксините как пазят. Всичко се видя. Само слепите не виждат или тези, които са прекалили с нахлупването на маските.

Не! Не на уплашените до смърт хора. Без повече да вкарвате чувство за вина към хората, че са виновни, че са болни. Без на разстояние от метър и половина. Без забраните за посещения на определени места. Без маски за децата в училище. Без глупости. И ако не го разбирате – без вас, мамка ви.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Челси отново клекна пред Барселона, но този път за двама свои

Шегите, че Барселона дебне Челси, за да привлече всички футболисти, които английският гранд иска, започват да придобиват все по-голяма легитимност, защото „каталунците“ вече са близо до подписа с двама основни играчи от титулярите на „лондончани“. Това са Сезар Азпиликуета и Маркос Алонсо. Испанското издание Sport твърди, че „сините от Стамфорд […]