Николай Марков: Депутатите обсъждат цял ден една болница за деца, която не построиха за 30 години

NetNews

"Днес беше светъл ден за българската демокрация. Парламентарните ни храненици го запълниха с пламенни словоблудства на тема "детска педиатрична болница". Велико!

А сега по същество. Половината от депутатите и 100% от лидерите им са откраднали толкова много пари, че всеки от тях може да построи сам каквато и да била болница", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във "Фейсбук".

"Виждам с очите си седнали на депутатски места пладнешки хайдути, които ако повозя в багажника на личния си автомобил няколко часа ще построи не болница, а десетки болници в цялата страна, без това да окаже влияние на натрупаните му с престъпления богатства.

Да не говорим за кръговете около тези лица, защото те имат пари да построят цяла България, ако я сринем до основи. Такива са нашите стотици милиардери-престъпници.

На този фон цял ден обсъждат една болница за деца, която не построиха за 30 години и така убиха милиони български деца – с престъпна небрежност. Но нали са депутати – с имунитет! Те убиват без много мисъл, тях никой няма право да докосва. Нали?

Досещате ли се как се лекуват такива болни и нагли управници?"

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Анонсът за сгъваем смартфон от OnePlus всъщност се оказа намаление в цената на съществуващ модел

Вчера от OnePlus ненадейно публикуваха кратко видео в което по всичко изглеждаше бе показан нов сгъваем смартфон, чийто дебют трябваше да се състои през изминалата вечер. Датата и часът бяха идентични с тези на събитието на Samsung, което също представи два нови сгъваеми модела, както ви информирахме по-рано. View this […]