Нинова: Вярвам, че 2024 година ще е по-добра за България

NetNews

Председателят на „БСП за България“ Корнелия Нинова във видеобръщение, публикувано в личния ѝ профил във Faceook отбелязва, че заедно изпращаме една година, богата на събития, с много предизвикателства.

„Знам, че беше трудна за всеки един от нас, но вярвам, че 2024 г. ще е по-добра за България. Нека я посрещнем с нова надежда за добро и благоденствие. Пожелавам да спрат войните и светът да се успокои, да няма болести, всеки човек да се реализира в живота си и да се чувства удовлетворен от това. Нека обичаме семействата си, уважаваме близките си – да забравим разделението и омразата и заедно да градим България напред. Нека да е честита, мирна, здрава и благодатна за България и за всеки един от нас Новата 2024 г. „, заявява Нинова.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

„Булгаргаз“ обяви окончателно предложената цена на газа за януари

77,60 лева за мегаватчаса (без акциз и ДДС) е окончателно предложената цена за януари 2024 г., по която „Булгаргаз“ ще продава природен газ. Тя важи за търговия с крайните снабдители и на лица, на които е издадена лицензия за производство и пренос на топлинна енергия. Както беше прогнозирано от „Булгаргаз“ […]