Нинова: Имаме в момента две правителства – истинското е на ГЕРБ, ДПС и “Възраждане“

NetNews

Нинова: Имаме в момента две правителства – истинското е на ГЕРБ, ДПС и “Възраждане“

Снимка: БГНЕС

Истинското правителство е между ГЕРБ и ДПС със златния пръст на „Възраждане“, обвини лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„В момента имаме две правителства – едното официално на ПП-ДБ и едно истинско между ГЕРБ и ДПС, със златния пръст на „Възраждане“. Плаващите мнозинства са еманация на задкулисието, което означава несигурност и нестабилност. Тук не се взимат решения за хората, а по стаите се договарят за временни решения“, отсече тя.

Нинова подчерта, че ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ все още нямат управленска програма, но според нея задкулисието е активно и се прегрупира.

„Официалната коалиция няма все още законодателна и управленска програма. Нищо по същество не се приема в парламента, за сметка на това тази, която управлява, действа така, както предупредихме – задукулисието се прегрупира“, каза още тя.

„Точно заради това, усещайки навреме какво може да се случи, ние се оттеглихме от разговорите навреме“, коментира соцлидерката и припомни, че БСП е получила предложение при преговорите за правителство, но то е било да участва в управлението по същия начин, по който го правят в момента от ПП-ДБ.

Източникwww.dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Телефонният бот "Наталия" се оказа бизнес клиент на A1

Мобилният оператор А1 призна, че техен бизнес клиент, на когото предоставя стандартна гласова услуга с фиксирани и мобилни номера, използва „Наталия“ – телефонен бот, който събира данни за местоположението на хора чрез обаждания.  По-рано директорът на дирекцията „Киберпрестъпност“ в ГДБОП Владимир Димитров  съобщи за „Сега“, че е започнала проверка по случая. Все още не са постъпвали в МВР сигнали […]