Новите Nissan-и ще могат да се палят с гласови команди

NetNews

Гласовият асистент е разработка на Amazon и ще позволява заключване, отключване и стартиране на автомобили от марката Nissan само с произнасянето на дадена команда. Това стана ясно днес, след като от двете компании обявиха интересната функция.

За сега тя е налична само в Америка, където устройството е доста популярно и включва моделите Altima след 2016 година, Armada (след 2017 година), GT-R (след 2017 година), Maxima (след 2016 година), Murano (след средата на 2017 година), Pathfinder (след 2017 година), Rogue (след 2016 година), Rogue Sport (след 2017 година), Titan (след 2017 година) and Titan XD (след 2016 година).

Новата екстра позволява отключването, заключването и паленето на автомобила от вкъщи, като дори може да задавате персонализирано име на своя автомобил, ако разполагате с няколко Nissan-а. Функцията е налична през системата Nissan Connect Service и вече може да бъде активирана за споменатите модели.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задържаните снощи мигранти в София са иракчани и иранци

Заловените снощи нелегални мигранти в София са граждани на Ирак и Иран. Част от тях до момента не са пребивавали на територията на България. Трима са задържаните мъже, които са превозвали мигрантите в автомобили. Единият от тях се опитал да избяга от полицията. При обиска в единият автомобил са намерени […]