Нови полети от Русия до Казахстан

NetNews

Авиокомпания „Россия“, която е член на групата Aeroflot, стартира редовни полети до Казахстан от 23 април. Те ще се изпълняват от Москва на съвременните вътрешни самолети Superjet 100. „Програмата е открита на 23 април с полети до Нур-Султан, Атирау и Алмати. В следващите дни авиокомпанията ще започне да лети и до други точки в Република Казахстан“ се казва в съобщението.

От 24 април Русия ще започне да изпълнява полети до Костанай (самолети SU6521/6522), Актау (SU6525/6526) и Актобе (SU6529/6530). От 25 април до Караганда със самолет SU6533/6534, пише пресслужбата.

„Програмата за директни полети от Москва до Казахстан ще подпомогне развитието на туристическите и бизнес връзки между страните, ще допринесе за разширяване на икономическото, културното и хуманитарното сътрудничество. Благодарение на маршрутната мрежа, покриваща ключови региони на Република Казахстан, гражданите на Русия и Казахстан получават възможност за комфортно пътуване с лични и бизнес цели“, отбелязва авиопревозвачът.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Радев: Нека в мигове на изпитания наши водачи бъдат разумът, съпричастността и единството

Президентът Румен Радев поздрави българите с Възкресение Христово. „В днешния празничен ден нека си пожелаем здраве, радост и благоденствие във всеки български дом. Да направим така, че нашите слова и дела да водят към духовния и културен възход на българския народ. И както светлината на Христовото Възкресение надмогва мрака и […]