Новото BMW M2 е по-скъпо с механична трансмисия, отколкото с „автоматик“ (БГ ЦЕНИ)

NetNews

Точно десет дни след началото на на производството на новото М2, компактното спортно купе вече е налично в конфигуратора на марката у нас от където разбираме и цената на което то ще се предлага. Базов модел ще ви струва точно 137 400 лева, срещу която сума получавате бяло М2 с 3.0-литров бензинов шестак и мощност от 460 конски сили със задно задвижване.

Клиентът може да избере между автоматична трансмисия с осем предавки и класическа механична трансмисия с шест предавки. Интересното е, че моделът с три педала се предлага с над 1000 лева по-висока цена. От тук нататък може да избирате между различни пакети и екстри, които да добавят към цената.

След добавянето на М Race Track опцията например, цената се покачва с 26 260 лева, докато допълнителни асистенти при шофиране могат да покачат с още над 5 хиляди лева крайната цена. В зависимост от креативността ви, цената на колата може да скочи до близо 200 хиляди лева, ако решите да изберете всичко от листа на BMW.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Какъв ще е новият размер на минималната заплата в Турция?

Турският президент обяви размера на минималната заплата през 2023 година, която ще бъде 8500 турски лири (около 425 евро). Предишната минимална заплата бе в размер на 5200 турски лири. Ердоган подчерта, че увеличението на размера на минималната заплата в сравнение с януари е 84 процента, а в сравнение с юли […]