Ново попълнение на Левски изуми Николай Костов

NetNews

Последното, поне засега, ново попълнение на Левски – Дарлан, е оставил отлични впечатления с изявите си. Бразилецът подписа със сините в края на миналия месец и веднага се включи наравно с тима в тренировките.

Въпреки това, 25-годишният полузащитник все още не е направил своя дебют, тъй като имаше документални проблеми с получаването на картотека. Дарлан не попадна в групата на тима за втория квалификационен кръг за Лигата на конференциите срещу Шкупи, но със сигурност ще бъде уреден за евентуалното участие на „сините“ в следващата фаза.

„Състоянието му е много добро и той тепърва ще бъде включен в отбора“, заяви наскоро старши треньорът Николай Костов.

По всяка вероятност Дарлан, който по време на тренировъчния процес показва отлични показатели, ще получи картотека и ще бъде на разположение на наставника за предстоящото гостуване на Левски на Локомотив Пловдив в четвъртия кръг на efbet Лига тази неделя.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Асен Василев: Имаме адекватен бюджет с 3% дефицит, запазени социални плащания и без увеличение на данъчната тежест

„Заварихме хазната на дефицит от 1,2 млрд. лв. В момента тя е на излишък от 500 млн. лв. Това показва, че тези средства винаги са били там, въпросът е да се съберат данъците. Проблемите, свързани с неправилното бюджетиране, вече са решени и вече имаме бюджет, който е адекватен – с […]