Нов проблем за iPhone 15

NetNews

Проблемите за Apple и новия iPhone продължават с пълна сила. След като хиляди души се оплакаха от прегряване на техния смартфон от модификациите Pro и Pro Max, сега множество потребители се сблъскаха с друг проблем, който изглежда засяга всички устройства от серията, включително и по-евтините 15 и 15 Plus.

Този път става въпрос за проблеми със звука, като множество собственици използват форумите, за да съобщят, че тяхното устройство издава пукащ звук при увеличаване на звука над 80%. Шумът се появява независимо от това дали слушате музика или използвате говорителите при разговор с високоговорител.

От Apple все още не са коментирали проблема и не е ясно дали става въпрос за софтуерен дефект или проблем в хардуера на смартфона. Което и от двете да е вярно, то вероятно ще бъде поправено с нов ъпдейт на операционната система.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Синът на Кадиров, пребил затворник, няма да бъде разследван

Синът на чеченския лидер Рамзан Кадиров няма да бъде разследван за побой над затворник, обвинен в изгаряне на Корана, тъй като е само на 15 години, съобщи рускaта новинарска агенция „База“, цитирана от Ройтерс, предаде БТА. Кадиров е заявил, че се гордее със сина си Адам за това, че е […]