Няколко алтернативи на Toyota Rav4

NetNews

Има много причини, поради които Toyota Rav4 е най-продаваният SUV за миналата година. С новия си дизайн Rav4 предлага повече товарно пространство, комфорт в кабината, стандартни функции за безопасност и технологични елементи, като Apple CarPlay и Android Auto.

Rav4 може да се похвали с приятни екстри, като отопляеми и вентилирани предни седалки, панорамен стъклен покрив, хендсфри повдигаща се врата, камера за обратно виждане и много други. Колкото и да е добър, Rav4 е изправен срещу повече от дузина съперници, които предлагат подобни екстри и се продават на приблизително същите цени.

Алтернативи като Mazda CX-5 осигуряват повече динамика на шофиране, а Subaru Forester се предлага с задвижване на четирите колела при всяка версия. А популярната Honda CR-V изпъква, когато става въпрос за комфорт в салона и за надеждност на възли и агрегати. Ако сте се ориентирали към Toyota Rav4 не е зле да погледнете и основните и конкуренти. Някои от тях ще ви изненадат. Ето и кои са те.

Honda CR-V Volkswagen Tiguan Kia Sportage Mazda CX-5 Skoda Kodiaq Mitsubishi Outlander Subaru Forester Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

САЩ разрешиха на Boeing да предложи на Индия изтребители F-15EX

Компанията "Боинг" получи разрешение от американското правителство да предложи свои изтребители F-15ЕХ на Индия, предаде Ройтерс. „Боинг“ ще се съревновава за сделката с шведските машини „Грипен“ и с френските „Рафал“ за плана на индийските военновъздушни сили да купят 144 мултифункционални изтребители, за да заменят остарелите си съветски самолети. Делхи и […]