Облачността се увеличава, иде застудяване

NetNews

Днес времето ще остане все още по-топло от обичайното с максимални температури между 15° и 20°, предаде БНТ.

Ще бъде предимно слънчево, на места със сутрешни мъгли. След обяд от север облачността ще започне да се увеличава и на места в североизточната половина от страната ще превали дъжд.

Със силен вятър ще нахлува по-студен въздух, температурите рязко ще се понижат и на много места в Североизточна България и в Предбалкана дъждът ще премине в сняг.

И в планините ще преобладава слънчево време. След обяд от север облачността и там ще започне да се увеличава и до вечерта на места ще превали дъжд, над 2000 метра – сняг.

Ще духа силен северозападен вятър и температурите ще започнат да се понижават. Опасността от лавини извън обработените ски писти в курортите остава много висока.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пускат девет нови електронни услуги за шофьори

Агенция „Автомобилна администрация“ предлага 9 нови електронни административни услуги за шофьорите, предаде БНР. Те са създадени по проект за надграждане на регистрите за периодичните технически прегледи, намаляване на административната тежест и оптимизация на контролната дейност на агенцията. С реализирането на проекта близо 75% от предоставяните от Агенцията услуги вече става […]