Облачно на север, слънчево на юг

NetNews

Максималните температури днес ще са от минус 1-2° на места в северните до 8-10° в крайните югозападни райони от страната, предаде Българската национална телевизия.

В Северна България облачността ще се задържи значителна и на отделни места ще превали слаб сняг, а мъглите в равнинната част ще са трайни. В Южна България ще преобладава слънчево време, ще бъде и съществено по-топло.

В планините в следобедните часове от запад ще започне увеличение на облачността. Максималните температури по най-високите върхове ще са около 4-5° под нулата, а в курортите – от минус 1° на Алеко до около 4° в Банско. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Здравната комисия на НС обсъжда купуването на ваксини срещу COVID-19

Комисията по здравеопазване в Народното събрание ще обсъди закупуване на ваксини срещу COVID-19. В проекта се предлага парламентът да одобри участието на България в предварителни споразумения за покупка на дози от ваксините, разработени от компаниите „АстраЗенека“, „Санофи“, „Пфайзер“, „БиоНТех“ и „Янсен“. По отношение на ваксината на „Янсен“ в проекторешението се […]