Община „Тунджа” връчи еднократно финансово стимулиране на близо 120 ученици и студенти

NetNews

Близо 120 ученици и студенти от селата на община „Тунджа” получиха еднократно финансово стимулиране. Премиите се връчват ежегодно от администрацията на младежи в неравностойно социално положение и такива с високи постижения в областта на образованието, изкуството и спорта. Общият размер на раздадените средства е 11 810 лева.

Връчването на еднократните премии бе на 21 декември в залата на Куклен театър Ямбол. Те бяха раздадени от кмета на община „Тунджа“ – Станчо Ставрев, председателя на Общинския съвет Атанас Христов и заместник-кметовете Стоян Петков, Тодор Налбантов и Пламен Петров.

Ръководството на община „Тунджа“ увери присъстващите, че ще продължи да оказва подкрепа на даровитите и талантливи тунджански деца и младежи и им пожела много нови успехи и мотивация да развиват своите знания, умения и талант и през Новата 2024 г.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-вредните свекърви според зодията

След сватбата проблемите не свършват: майките на съпрузите често се намесват в отношенията на влюбените и усложняват живота на снахите си. Астролозите са направили класация на най-вредните свекърви, с които трябва да внимавате. 12-то място: свекърва Везни Везните се славят с уравновесения си характер, така че едва ли ще станат […]