Опасността, за която говорят ченгетата на ДС от ВМРО, не съществува

NetNews

Нека кажа няколко думи за мошениците от сестринската партия на ДПС – ВМРО и за манипулацията с вота от Турция. Числата говорят.

В най-успешната за ДПС година при избора на комуниста Първанов за Президент, ДПС успя да му осигури малко под 100 000 гласа.

През 2017 година, когато партията на Ердоган безспорно подкрепяше ДОСТ, се получиха малко под 20 000 гласа за ДОСТ и малко над 10 000 за ДПС.

При тези избори, където безспорно партията на Ердоган подкрепяше ДПС, резултатът е малко над 20 000.

Така че опасността, за която говорят чегетата на ДС от ВМРО, не съществува. Проблемът е, че и в САЩ, и във Великобритания българите не гласуват за мошеници като ВМРО и са лишени от правото си на глас. И сега една секта от агенти на ДС, която дори не влезе в парламента, иска да се наложи на един новоизбран парламент.

Автор: Петър Бояджиев

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новите "тойоти" ще бъдат автономни

Toyota е на път да закупи една от водещите компании в сферата на автономните автомобили за цена от 550 милиона долара. Lyft ще продаде технологиите за автономно шофиране от ниво 5 на японската компания, като се очаква сделката да приключи към края на годината. Всъщност автономните технологии не са новост […]