Осеммилиардният жител на планетата е арменско момиченце

NetNews

Осеммилиардният човек на Земята е бебето Арпи, родено в арменския град Мартуни в област Гехаркуник, предаде ТАСС. Новината съобщи областният управител на арменската област Карен Саркисян.

„Съгласно данните, които бяха потвърдени и публикувани от УНИЦЕФ, в Мартунинския родилен дом в област Гехаркуник се е родил осеммилиардният човек на планетата. Това е новородената Арпи, дъщеря на Карен Закарян и Ани Комарян, жители на село Цовинар в област Гехаркуник. Бебето тежи 2,9 килограма, дълго е 49 сантиметра и е напълно здраво. Поздравления за семейството на новородената и желаем на малката Арпи безгрижно и щастливо детство и светло бъдеще“, се казва в съобщението във Фейсбук на областния управител на Гехаркуник.

Източник: ТАСС

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Нов романтичен жест към Александра Богданска (СНИМКА)

Сагата около тайния обожател на моделката инфлуенсър Александра Богданска се заплита. Този път моделката се пусна с куп лалета, които очевидно трудно ги задържа в ръцете си. Не е ясно дали тя самата знае кой харчи хилядарки за романтичните жестове или пък си остава загадка и за самата нея. Под […]