Откраднаха касичка с пари за Украйна от „Св. Неделя“

NetNews

Откраднаха касичка с пари за Украйна от "Св. Неделя"

Снимка: Софийската митополия

На днешния празник Благовещение, в 10:50 часа, неизвестно лице открадна касичката на Българския червен кръст (БЧК), която Софийската света митрополия беше поставила за събирането на средства за пострадалите от войната в Украйна, съобщиха от Софийската митрополия.

С благословението на Негово светейшество Софийския митрополит и български патриарх Неофит в столичните храмове бяха поставени касички на БЧК за набирането на средства за пострадалите от войната в Украйна.

От Софийската митрополия предоставят запис от охранителните камери в храма, на който се вижда как касичката се краде. Записът е публикуван в сайта на Софийската митрополия и в официалния сайт на Българската патриаршия.

Ако имате повече информация за лицето, молим да се свържете с ръководството на храма „Св. Неделя“, на телефоните – 02/9875748 и 0885131542, призовават от Софийската митрополия.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Русия към България: Защитете паметниците на съветските воини

Снимка: БГНЕС Във връзка с оскверняването на съветски паметници в София Русия призовава българското ръководство да предприеме мерки за защита на паметниците, заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, съобщи ТАСС. Тя отбеляза, че на фона на антируската истерия, провокирана от Запада, през София преминава вълна от оскверняване на […]