Отново в тотото има джакпот, който разгромява най-смелите прогнози

NetNews

Отново в тотото има джакпот, който разгромява най-смелите прогнози

„Шестица от тотото“ – десетилетия наред тази фраза кратко и точно описва най-големият успех, с който може да ни изненада съдбата. Тази култовата реплика води началото си от играта „Тото 2 – 6 от 49“ , в която шестте печеливши числа, известни и като „шестица“ са решавали и най-сложната задача в личния финансов свят на много участници в играта.

Какви ли отговори на материални въпроси може да даде прогнозният джакпот от 10 700 000 лева в играта „6 от 49“? Отговорът е лесен, всички отговори ще са положителни за спечелилите и освен това ще имат лесно забележим луксозен елемент. Това наистина са много пари, а пътят към тях е събран в скромна комбинация от шест печеливши числа. В крайна сметка всеки сам решава дали да се възползва от възможността да спечели почти единадесет милиона лева. Тази мисъл не е чужда дори на тези, които никога не са се сещали за тотото, но сега в съзнанието им упорито пулсира въпроса: „А, защо да не спечеля аз?“. Пречка няма, всеки участник има своя шанс. Тото пунктовете работят, залози се приемат и онлайн на сайта www.toto.bg. Минималният залог дава право на комбинация от шест числа и струва само 1,20 лева. Който иска може да заложи и с със система за пълно комбиниране, която съдържа повече от шест числа. Не е нужно, човек да е гений на математиката, за да направи правилният извод, че с по-голяма комбинация има по-голяма възможност да познае шестте печеливши числа.

Всички които не си „играят“ с милиони ще бъдат приятно изненадани от информацията, че прогнозният джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 42“ е 1 150 000 лева. Минималният залог е от шест числа в една комбинация и струва 0,90 лева. Всеки има различен поглед за бъдещето, но такава печалба задължително ще настрои на фокус визията за някои от най-смелите мечти.

Залози за числовите игри в 27-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 7 април онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.
 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пак заравнени дюни, този път на "Бутамята"

Багер изравни дюните край заведение на плаж „Бутамята“ край Созопол. От Министерството на околната среда и водите съобщиха, че са разпоредили проверка, която трябва да бъде извършена от Регионалната инспекция по околна среда и води на област Бургас. „Нарушението е основно на Закона на биологичното разнообразие. Дюните в България, освен […]