Още седем мача от европейските квалификации днес

NetNews

Днешният ден продължава с нови мачове от квалификациите за Евро 2024, като ще се изиграят общо 7 двубоя.

Един от най-любопитните двубои през деня е ранната среща между Грузия и Испания в група “А”. “Ла Фурия” допусна поражение от Шотландия с 0:2 в предишния си мач и със сигурност ще има какво да доказва в Тбилиси. Скандалите около президента на испанския футбол Луис Рубиалес и женския национален отбор сякаш заеха основната част от вниманието в последните седмици, като не е изключено това да е нарушило нормалната подготовка на отбора.

Селекционерът Луис де ла Фуенте извика таланта на Барселона Ламин Ямал, който може да се превърне в най-младия футболист, който е играл някога за Испания. Грузинците пък ще разчитат на голямата си звезда Хвича Кварацхелия от Наполи. Страхотно представящият се тим на Шотландия пък ще иска да продължи перфектната си серия при гостуването на Кипър, който дотук е без спечелена точка.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Дженифър Анистън за връзките: По-лесно е да съм необвързана

Дженифър Анистън заяви, че за нея все още е предизвикателство да бъде във връзка. За актрисата е по-лесно да бъде необвързана. Звездата признава, че никога не се е стремяла да бъде във връзка, след като е видяла развода на собствените си родители. „Винаги е било малко трудно за мен във […]