Партия на зелените се регистрира за парламентарните избори

NetNews

Единствената автентична Партия на зелените в България се регистрира за парламентарните избори, които ще се проведат на 4 април тази година.

Както винаги приоритетите ни са: съхранение на уникалната българска природа, чиста околна среда, България – страна без ГМО, подобряване качеството на въздуха и водите, програми за почистване на речните корита, справяне с незаконните сметища, намаляване употребата на пластмаса и пластмасови изделия и замяната им с биоразградими продукти.

Ние в Партия на зелените ще работим за спазване на законността при строителството по Черноморското крайбрежие и в българските планини. Особено внимание ще отделим на контрола върху актовете на изпълнителната и законодателната власт, за да не се променят тихомълком нормативни актове в защита на лобистки интереси.

Партия на зелените ще бъде гарант за спазване на екологичното законодателство в страната.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Костадин Ангелов: Ограничителните мерки няма да бъдат затягани

Здравният министър Костадин Ангелов отчете повишаване на заболеваемостта у нас, но обяви, че ограничителните мерки няма да бъдат затягани до достигането на средно 200 новозаразени на 100 хиляди души за две седмици: "Ако числата на 14-дневна база като заболеваемост са под 200 на 100 000 души, няма да взимаме никакви […]