Петър Москов: Трябва да има обединение на десницата

NetNews

„Трябва да има обединение на десницата и е добре то да се сведе до три партии“, заяви лидерът на КОД Петър Москов в предаването „Тази сутрин“.

Според него десницата трябва да се противопостави на социализма, защото той води след себе си само бедност и корупция.

Противоотровата на безпътицата, в която ни вкара посткомунистическата олигархия, е мощен десен съюз, каза той.

“Те трябва да имат решителността да скъсат зависимостите с Кремъл и да защитят истинските ценности: семейните, националните, християнските. Това са истинските европейски ценности и не трябва позволим нашият Европейски съюз да се превърне в нов Съветски съюз”, добави Москов.

Той коментира и това дали ДПС, ГЕРБ и ДБ са десни партии.

“ДПС е търговска корпорация с политическо представителство. В България има широка народняшка масова десница каквато е ГЕРБ. “Демократична България” е функция на лидерството си, което е зависимо от грешните решения, взети през годините. Идеята, нуждата, надеждата трябва да ни направи смирени, да ни получи от грешките и да ни посочи правилният път, по които да вървим”, добави Москов.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Барселона може да предложи изненадваща оферта за халфа на Реал Мадрид Марко Асенсио

Барселона може да предложи изненадваща оферта за халфа на Реал Мадрид Марко Асенсио. Договорът на 26-годишния играч изтича през лятото и каталунците са готови да го вземат като свободен агент, твърди „Мундо Депортиво“, цитиран от Спортал. Подобни трансфери от единия в другия испански гранд не са често срещано явление, но […]