Петър Хубчев: Боби Михайлов знаеше, че Павел Колев и Васил Божков ме искат в Левски

NetNews

Петър Хубчев най-накрая проговори по някои от най-наболелите теми около кариерата му през изминалите 3 години. Той опроверга редица слухове, които очерниха името му, както от страна на ръководството на БФС, така и от администрацията на Левски.

Бившият селекционер на националния отбор заяви пред bTV, че през 2019 г. си е тръгнал след пълното съгласие на Борислав Михайлов от позицията му на президент на БФС.

„Павел Колев е човекът, който ме потърси и аз му казах: „Павка, може да се съглася на този разговор, но само ако Боби Михайлов знае и ако даде съгласие.“ Никога не съм тръгвал да разговарям с някой извън националния отбор, ако Боби не е знаел“, каза той пред телевизията.

Колев междувременно е пратеник на тогавашния собственик на „сините“ – Васил Божков. За него Хубчев заяви, че пожелава всеки един треньор и клуб да имат възможност да работят с подобен футболен собственик. Той побърза да уточни, че визира изцяло методите му на работа в спорта и подчерта, че не коментира събитията, довели до бягството му в Дубай в следствие на обвиненията, че е укрил крупна сума от данъци.

Петър Хубчев развенча и митовете, че е имал за цел да фалира Левски, когато на по-късен етап си тръгна и започна да търси дължимото от клуба. Не пожела обаче да цитира лични разговори с конкретни лица, като предложи това да се случи в тяхно присъствие, за да имат възможност да се защитят. Междувременно обясни, че единственото, за което винаги е настоявал твърдо, е да получи заплатите, които в продължение на месеци не бе получавал.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ген. Сандърс: Британската армия трябва отново да се подготви да воюва в Европа

„Британската армия трябва отново да се подготви да воюва в Европа и да побеждава Русия“. Думите са на новия началник на генералния щаб на въоръжените сили на Острова. Според генерал Сър Патрик Сандърс, който отправя призива в писмо до военните, модернизацията на армията е нужна, за да се подсили НАТО […]