Петя Аврамова: Подменят дневния ред с фалшиви новини и „изчегъртване“

NetNews

Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си за област Враца с представяне на кандидатите си за народни представители на събитие в Градска концертна зала пред съмишленици и симпатизанти, съобщиха от партийната централа.

„Благодаря за Вашето доверие към ГЕРБ, с което направихте възможно управлението на държавата, в рамките на десетилетие, да бъде стабилно, сигурно и предвидимо!“, обърна се към присъстващите водачът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова.

„За това време чрез политическата програма, стратегията и действията на правителствата на ГЕРБ доказахме, че можем да управляваме държавата добре, да носим политическа отговорност, дори в трудни моменти, да взимаме дори непопулярни решения, ако това е в полза на държавата, да се справяме с кризи“, припомни Аврамова.

„За съжаление, днес сме в криза на държавността, породена от модела на подмяната, който се наложи бързо с инструментите и средствата на служебния кабинет на президента и предхождащите го сценарии на партиите, разиграни в 45-тото Народно събрание“, добави тя.

Петя Аврамова декларира решимостта на ГЕРБ и СДС да се противопоставят на налагащия се порочен модел. „Няма да позволим реваншизмът, „изчегъртването“, заплахите и фалшивите новини да продължават да бъдат единствените точки от дневния ред на страната ни. Не сме съгласни стратегическите инфраструктурни и икономически проекти да бъдат блокирани!“, заяви тя.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пет двойки близнаци влизат в "Черешката на тортата"

Двойна доза забавление предстои в „Черешката на тортата“ следващата седмица по NOVA. Част от звездния отбор на предаването стават волейболистите Георги и Валентин Братоеви, баскетболните грации Емануела и Доротея Толеви, фаталните красавици от „Игри на волята“ – Елена и Стефания Иванови, гимнастичките Владислава и Галина Танчеви и баскетболистите Деян и […]