Пиян българин си го развя на пълно летище в САЩ

NetNews

36-годишният Мартин Евтимов, за когото се предполага, че е българин, спретна същинско шоу на международното летище „Форт Лодърдейл-Холивуд“ в американския щат Флорида в понеделник, след като се съблякъл и тичал гол през помещенията за проверка на един от терминалите, след което и се търкалял по земята, съобщи Daily Mail.

Евтимов е пристигнал на летището със собствен автомобил, след което се е съблякъл и е влязъл в помещенията на аерогарата, предизвиквайки смут и паника сред чакащите проверка пасажери. На пияна глава той опитал да проникне в една от служебните стаи на летищните власти, след което налетял на бой на един от полицейските служители на терминала, пише „Телеграф“.

При ареста Евтимов оказал съпротива. Срещу него са повдигнати множество обвинения, включително за хулиганство, съпротива при арест и непристойно поведение. Определена му е гаранция в размер на 3 500 долара, което е малко над 6 000 бона в лева.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

ЦСКА обмисля официална оферта за свой нападател

ЦСКА е получил официална оферта за своя нападател Дюкенс Назон. След провала по сделката с кипърския Пафос, Назон се върна към тренировките на „червените“, но журналистът от Sports Digitale – Ертан Сюзгюн, съобщава, че елитният Кайзериспор се е свързал директно с шефовете на „Българска армия“. ???? ÖZEL – Kayserispor, CSKA […]