Подсъдим за побоя над Слави Ангелов станал планинар

NetNews

Свидетели по делото за побоя над журналиста Слави Ангелов, който се случи миналата година на столичния булевард ”Дондуков”, дадоха показания пред съда, съобщи Фрог нюз.

Бисер Митрев, подсъдим за побоя, е арестуван минути преди да тръгне на планина. Това каза вчера пред магистратите негова приятелка, която също е била задържана.

По думите ѝ Митрев още през април миналата година имал здравословни проблеми и не можел да тренира активно. Затова заменил залата за бокс с разходки в планината. А според други свидетели поръчител на побоя бил Любомир Костадинов, Любо Младежа. Защо тарторът на агитката на "София Запад" да е искал побоя обаче не стана ясно.

"Не, не го познавам. Също така, не съм бил на мачове на "Левски" както той посочи. Някакви импровизации са това негови", заяви самият Слави Ангелов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Методи Андреев: Гешев да подава оставка, ако има недекларирани имоти

„Ако Гешев има недекларирани имоти, той незабавно трябва да подаде оставка“. Това заяви в предаването „ЕвроДикоф“ създателят на подписката за разгласяването на 38-те имена на магистрати с незаконно имущество Методи Андреев. Андреев стигна още по-далече, като допълни, че ако това бъде доказано, то трябва Гешев да се превърне от разследващ […]