Пожар опустоши имението на известния диджей Калвин Харис (СНИМКИ)

NetNews

Имението на диджея Калвин Харис в Бевърли Хилс беше почти на косъм от пълно унищожение заради пожар, съобщава Daily Mail.

Служителите на спешна помощ са получили обаждане привечер за миризма на дим, изпълваща дома им, съобщават източници от властите пред TMZ. Според таблоидът аварийните екипи са се отнесли към инцидента като към сериозна и спешна ситуация, тъй като са били изпратени 10 пожарни коли и 20 души, включващи комбинация от пожарникари и спешни медици.

Британското издание пояснява, че към момента на пожара Калвин Харис не е бил в дома си, а пожарът е нанесъл сериозни имуществени щети, оценени на приблизително 100 000 долара. Според изданието огънят тръгнал от горните етажи на имота. Един от очевидците споделя, че е видял дим, излизащ от покрива на 3-етажната къща. Други хора, намиращи се на мястото на инцидента, споделиха, че са видели линейки, пристигащи заедно с пожарни коли, а наоколо дори са били забелязани да кръжат хеликоптери, макар че не е ясно дали те са били част от спешната помощ или са били новинарски, пише dir.bg.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от James Connor Sell (@sellestates)

В крайна сметка е установено, че пожарът е стигнал чак до долните етажи, включително до домашното кино на диджея. Негови близки споделиха, че през последните години той е отдавал имението под наем. През 2022 г. е пуснал на пазара внушителния имот за 25 млн. долара, но все още няма купувач.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Никола Цолов официално остава във Формула 3 и през новия сезон

Никола Цолов ще кара във Формула 3 за втора поредна година, след като новината бе потвърдена официално в социалните мрежи на шампионата. Българинът попълва решетката за сезон 2024, като той остава в отбора на ART Grand Prix. Сезонът във Формула 3 започва през месец март. „Българският лъв се завръща“, написаха […]