Полицаи спасиха 15-годишна, пробвала да скочи от мост над Янтра

NetNews

15-годишно момиче направи опит за самоубийство в близост до с. Ценово, но беше спасено от полицаи. Това съобщиха от МВР.

Сигналът е подаден днес 10:56 часа в Районното управление на Бяла. Той бил от жена, която казала, че 15-годишно момиче прави опит да скочи от моста над р. Янтра. Дежурният служител незабавно е насочил натам полицейски екип от двама служители на районното управление.

При пристигането си полицаите видели, че момичето виси от външната страна на парапета на моста, хванато за ръце, и веднага пристъпили към необходимите спасителни действия – успешно го изтеглили и прехвърлили от другата страна.

От случилото се момичето е изпаднало в безпомощно състояние, но екип на Спешна помощ, който също е пристигнал на място, го е откарал в болницата, където е настанено за оказване на необходимата медицинска помощ.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Това са рисковите фактори за рака на дебелото черво

Гастроентерологът д-р Александър Маринов завършва Медицински университет – София и от 2015 г. досега работи в Клиниката по гастроентерология на “Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост”. Интересите му са насочени към онкологичните заболявания, превенцията, диагностиката и лечението им. Има особен клиничен интерес към интервенционалната гастроентерология и чернодробната патология. Интервю пред Блиц […]