Полицията във Великобритания унищожи поръчково BMW M3 комби

NetNews

Докато чакаме от BMW да представят първото по рода си BMW M3 Touring, то фенове на марката преработват предишни генерации на практичната 3 Series, като използват части от ударени автомобили или оказва се и откраднати такива.

Именно такъв е случаят с ярко зелено BMW 3 Touring, преработено с М3 визия. Властите във Великобритания установиха, че конкретния автомобил е направен с части от 4 откраднати автомобила, като два от тях са от най-върховото изпълнение М3.

Видео публикувано в YouTube от полицията разкрива, че двигателят и трансмисията на поръчковото M3 Touring са взети от два различни автомобила, обявени за издирване в началото на 2018 година и края на 2019 година. Други две комбита пък са използвани за панорамния таван и части по купето, разкрива изданието Express and Star.

Полицаят разкрива още, че въпреки перфектната визия на автомобила, под панелите и боята се крие лоша работа, изразена в заварки, които не са достатъчно здрави и създаващи риск при инцидент. При разглобяването на автомобила е установено, че са заличени различни серийни номера и стикери доказващи произхода на частите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Xiaomi блокира устройствата си в някои държави

Потребители на социалната мрежа Reddit съобщават за внедряването на нова функция при смартфоните на Xiaomi, която забранява използването на смартфон, ако той е активиран в държава в която марката е забранила продажбата. Ако устройството засече, че се намирате в някоя от забранените територии по време на първоначалната му активация, то […]