Почти 90% от нидерландците са гледали мача срещу САЩ на световното

NetNews

Световното първенство по футбол в Катар може и да не се наслаждава на рекорден интерес в глобален план, но все пак има места, където зрителите наистина са впечатляваща част от обществото. Нидерландия например е отчела, че 88,2% от цялата телевизионна аудитория на 3 декември е наблюдавала на живо срещата срещу САЩ на 1/8-финалите на Мондиала, предаде пресцентъра на ФИФА.

Това е най-голямата аудитория от 2018 г. насам, като се равнява на 4,79 млн. зрители в региона на „ниската земя“.

Нидерландия несъмнено е един от скритите фаворити за титлата тази година и местните любители на футбола със сигурност осъзнават това.

„Лалетата“ ще мерят сили срещу Аржентина на 1/4-финалите, когато по всяка вероятност ще отчетем още по-висока популярност с оглед повишаването на залозите.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Кремъл: Путин редовно кара различни коли - и конвенционални, и електромобили

По повод разразилата се сериозна дискусия, свързана с новината, че на 5 декември президентът лично е карал седан Mercedes-Benz S-класа W221 по реставрираната част на Кримския мост, от Кремъл заявиха, че Владимир Путин често се оказва зад волана на различни автомобили. Това съобщи прессекретарят на президента Дмитрий Песков, който отбеляза […]