Появява се трета голяма нискотарифна авиокомпания

NetNews

Създател на City Airlines е германският национален превозвач Lufthansa. Новият нискотарифен авиопревозвач ще започне работа през лятото на 2024 г., осъществявайки полети на къси разстояния в Европа. Те ще се извършват основно от Мюнхен и Франкфурт.

Плановете на Lufthansa са новата авиокомпания да замести Lufthansa CityLine, чийто разходи са много високи. Плановете са двете авиокомпании да работят по едно и също време.

Персонал за новата авиокомпания ще започне да се набира от ноември 2023 г. Предимство ще имат кандидатите с опит. Сегашните служители на Lufthansa CityLine се насърчават да кандидатстват за работа в новия нискотарифен авиопревозвач. Служители на закритата през 2020 г. Germanwings, също могат да кандидатстват за работа в City Airlines.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Министър Йоловски: Стартираме процедурата за удостоверяване на машините за балотажа

Започва процедура, която да гарантира на българските граждани възможността да гласуват и машинно на втория тур на местни избори 2023. Това казва министърът на електронното управление Александър Йоловски, след като Върховният административен съд окончателно реши в понеделник, че „удостоверяване на съответствието на машините по смисъла на чл. 213а, ал.2 от […]