По-големи батерии за хибридните Audi-та

NetNews

Audi обнови гамата си от плъг-ин модели, като ги оборудва с нова, по-голяма батерия. Q5, A6 и A7 вече разполагат с капацитет от 14.4кВч., който според тестовете трябва да е достатъчен за пробег от около 73 км. Въпреки по-големият капацитет, батерията си остава със същите размери, а максимално зареждане със 7.3 кВ, ще осигурява пълен заряд за около 2ч. и 30мин.

Освен батерията, ъпгрейда включва и нов режим „Charge“, който както може да определите, позволява зареждане на батерията от двигателя с вътрешно горене. Това е доста ефективно, ако навлизате в зони със забрани за двигатели с вътрешно горене.

Заедно с новата батерия, идва и нов модел в Европа. Audi A6 Avant 50 TFSIe Quattro е базовият плъг-ин хибрид с 2.0-литров бензинов двигател и електромотор с комбинирана мощност от 299 конски сили и 450 нютона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Глътка въздух за Крива бара след спецакция

Специализирана акция в монтанското село Крива бара се проведе, след като стана ясно как пенсионери са принудени да се въоръжават срещу крадците заради постоянните набези, съобщи бТВ. Вчера полиция и жандармерия започна претърсване на домове, издирване на хора и проверки на автомобили. Намерени и иззети са различни крадени вещи, открити […]