ПП се събра в планински курорт, обсъждат възможностите за съставяне на правителство

NetNews

Ръководството и депутатите от парламентарната група на „Продължаваме промяната“ обсъждат на изнесено заседание възможностите за съставяне на правителство. Заседанието се провежда в планински курорт, съобщава БНР.

Обсъждат се бъдещите действия при покана за реализиране на третия мандат. Очаква се да бъде дадена оценка на дейността на кабинета в оставка с премиер Кирил Петков.

От „Демократична България“ и БСП вече обявиха, че ако получат третия мандат, ще предложат премиерския пост на „Продължаваме промяната“, а и очакват формацията да има водеща роля. От „Има такъв народ“ също заявиха готовност да преговорят за участие в нов кабинет в четиристранен формат, но при условие, че Кирил Петков и Асен Василев не участват в него.

През седмицата вече беше лансирано името на бившия председател на Народното събрание Никола Минчев като евентуален премиер.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Везенков е взел окончателно решение за НБА

Българската баскетболна звезда Александър Везенков е взел окончателно решение относно възможността да заигра в НБА от новия сезон. Националът няма да се възползва от шанса да премине в Сакраменто Кингс, който държи правата му зад Океана. Везенков е информирал ръководството на клуба, че ще остане в Олимпиакос поне още един […]