„Правосъдие за всеки“: Да си поискаме държавата обратно от самозабравилата се олигархия

NetNews

От инициативата "Правосъдие за всеки" протестират вече за 19-и път пред Съдебната палата в София, като тази вечер си припомнят събитията от 4 фувруари 1997 година, когато БСП върна на президента Петър Стоянов мандата за съставяне на правителство.

"Да си поискаме държавата обратно от самозабравилата се олигархия", е надсловът на протеста днес.

„Истински смелите хора през 1997 година бяха навън в едни изключително мразовити дни и не се отказаха докрай! Ние сме отново навън, но този път сме обречени да успеем, защото имаме онова, което нямахме през 1997-а. Имаме повече смелост, имаме повече вяра, но имаме и подкрепа, която започна да се усеща на европейско ниво, където разбраха приказката за лъжливото овчарче. Те разбраха, че не могат да вярват на българската олигархия, която си е купила и назначила българските политици и магистрати“, заяви един от участниците – бившият депутат Велислав Величков, цитиран от Българското национално радио.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заловиха бракониери край Варненското езеро

Във вторник при извършена рутинна проверка по бреговете на Варненското езеро, служители на РК – Варна са забелязали 4 лица, които извършват риболов на риба от вида илария чрез "косене" ("търмъчене"), съобщиха от пресцентъра на ИАРА – Варна . На лицата са съставени 4 броя актове за установяване на административно […]