Празникът на виното „Скалица 2023“ ще се проведе на 18 февруари

NetNews

Тази година Община „Тунджа“, кметство Скалица и Народно читалище „Светлина 1928“ ще организират Общинския празник на виното в цялата му пълнота. Планирано е осемнадесетото издание на празника да се проведе на 18-ти февруари 2023 г. – събота, в с. Скалица, от 10,30 часа.

Ще бъде спазена традицията с ритуалното зарязване на лозата, ще има изпълнения на самодейци от община „Тунджа“, концерт и вино за всички желаещи.

Празникът ще включва конкурси за вина – бяло, червено и розе и за гроздова ракия, които ще се оценяват от компетентно жури.

Всички желаещи да участват в конкурсите, могат да предоставят материали за дегустация в срок до 15.02.2022 г. в община „Тунджа”, етаж 3, стая 316, 318 или в Кметство с. Скалица (до края на работния ден).

Регламентът на конкурса и заявките за участие могат да се изтеглят от сайта на Община „Тунджа“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Емил Костадинов: Докато вършим някаква работа, другите се занимават със съдилища

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов засегна темата със спечеленото дело срещу хората на Димитър Бербатов. Както е ясно, Апелативният съд отхвърли исковете на Балкан (Варвара) срещу БФС и по този начин легитимира сегашното управление на футболния ни съюз като законно. По време на днешната пресконференция на БФС, на […]