Пребитият шофьор на линейка: Изведнъж тълпата скочи върху мен

NetNews

Пребитият шофьор на линейка: Изведнъж тълпата скочи върху мен

Снимка: БГНЕС

Шофьор на линейка на „Спешна помощ“ е бил пребит навръх Великден при опит да окаже помощ на ранено на пътя дете. Инцидентът е станал на пътя между селата Руен и Ябълчево.

Лек автомобил с 18-годишен шофьор блъска кон с каруца, в която е имало 8 годишно дете. Спешният екип се озовава на сигнала, но при опит да се окаже помощ на пострадалото дете негови роднини се нахвърлят върху шофьора на линейката с юмруци. На място се отзовават полицейски екипи, които произвеждат предупредителни изстрели. 43- годишният шофьор на линейка Реджеп Кадир е постъпил в държавната болница с опасност за живота, вече е в стабилно състояние.

„Получихме адрес, отидохме на ПТП. Имаше една блъсната каруца с някаква кола с пострадало 8-годишно дете. Имаше само някаква драскотина на главата си. Аз отидох да помогна на другото 18-годишно момче , пожълтяло беше, и изведнъж тълпата скочи върху мене. Не разбрах какво се случи, с две думи. Просто като цяло, защо съм му помагал на момчето. С нищо не съм ги предизвикал, даже не съм разговяла с тях“, разказа шофьорът на линейката пред БГНЕС.

„Нанасяне на удари в областта на главата. В момента се уточнява дали има счупвания, но в момента нямаме данни за фрактура на черепни кости. Аз съм потресен от такива агресии , особено на медицински екипи , това не е за първи път в България, често се среща, заяви д-р Стефан Шишков, началник на отделението по „Неврохирургия“ в УМБАЛ Бургас.

По случая са задържани шестима мъже, съпричастни към извършения побой, на възраст от 26 до 43 години, всички от с. Руен.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Георги Пеев, който е с трансплантирани сърце и бъбрек, спечели златен медал по плуване в Австралия

Българинът Георги Пеев, който е с два присадени органа – сърце е бъбрек – спечели златен медал на Световното първенство за трансплантирани в Пърт, Австралия. Пеев спечели златния медал в дисциплината 100 метра бруст в категорията мъже от 40 до 49-годишна възраст. Той и съотборникът му Огнян Ганчев са преодолели […]