Предлагат круиз около Бермудския триъгълник с връщане на парите, ако изчезнете

NetNews

Туристическа компания уверява привържениците на конспиративни теории, които се притесняват да резервират круиз до Острова следващата година, да не се притесняват – те ще си върнат парите, ако корабът изчезне в прословутия Бермудски триъгълник.

Holiday Maker Travel дава гаранция за връщане на парите за своята обиколка на Бермудския триъгълник. Norwegian Cruise Line’s Getaway ще отплава до острова следващия март на петдневен круиз от Ню Йорк. Пътуващите, които резервират чрез туристическата агенция Holiday Maker, могат да се насладят на круиз Ancient Mysteries. Уебсайтът на агенцията гласи:

„Не се притеснявайте, че ще изчезнете по време на тази обиколка на Бермудския триъгълник. Обиколката има 100 процента възвръщаемост и парите ви ще бъдат възстановени при рядката възможност да изчезнете.“

Експерти ще бъдат на борда, за да направят презентации за мистерията на Триъгълника, а след като Getaway пристигне в Dockyard, пътниците ще бъдат поканени да предприемат пътуване по залез на лодка със стъклено дъно. Описвайки тази екскурзия, уебсайтът заявява:

„Ще тръгнете на това нощно пътуване до Кингс Уорф, докато звездите светят ярко над вас. Докато екскурзоводът ви забавлява със своите закачки, ще започнете да забелязвате, че всичко бавно става по-тъмно. Изведнъж настъпва пълен мрак. И тогава светлините се включват — сега забавлението наистина започва. Лодката със стъклено дъно осветява морето със своите светлини и вие ще получите отблизо поглед към рибите и коралите под вас. Не сте имали подобен нощен живот досега.”

Круизът Ancient Mysteries включва лектори като Ник Поуп, който е журналист и работи с британското Министерство на отбраната, Питър Робинс и Ник Редфърн.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Тони Кроос скочи на репортер: За 90 минути тези два глупави въпроса ли измисли? (ВИДЕО)

Халфът на Реал Мадрид – Тони Кроос, скочи на репортер след триумфа на своя отбор във финала в Шампионската лига. „Белите” се наложиха с 1:0 над Ливърпул в Париж с гол на Винисиус. След срещата полузащитникът трябваше да говори пред германската телевизия ZDF, но се обиди от въпросите на журналиста. […]