Принцесата на Норвегия се изнесе от двореца, иска да живее сама

NetNews

19-годишната принцеса на Норвегия Ингрид Александра, втора в линията по наследяване на трона, вече заживя като независима млада дама, предаде novini.bg.

Голямата дъщеря на принц Хокон, който е настоящият наследник на норвежкия престол, е напуснала кралския дворец, който обитават родителите ѝ, и се установила в апартамент в центъра на столицата Осло.

Местният ежеседмичник Se og Hor е публикувал снимки на тийнейджърката как напуска луксозната резиденция в покрайнините на Осло, за да отиде да живее самостоятелно в един от най-модерните квартали на столицата.

Кварталът, в който ще живее Ингрид Александра – Grünerlokka, е известен с нощните си заведения, магазинчетата от тип „втора ръка“ и антикварни павилиони. Навремето кварталът е бил предимно индустриална зона с доста фабрики, но към днешна дата е модернизиран и преобразен във вид, който привлича най-вече младите хора.

Ингрид Александра в момента работи като училищен асистент и също така като служител по екологията.

През януари 2024 г. ще започне и военната ѝ наборна служба, която ще продължи 12 месеца.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Едмонд Назарян с обръщение към Йордан Лечков

На вниманието на господин Йордан Лечков: „Борба, Титли, Медали, Работа, Пот, Кръв за България“, написа във Фейсбук борецът Едмонд Назарян. „Дайте да видим в леката атлетика колко години им е президента, дайте да видим в художествената гимнастика, в борбата. И те са по 15-20 години, и те нямат резултати“, каза […]