Продължава разследването на показния разстрел в София

NetNews

Продължава разследването на показния разстрел в София.

По информация на NOVA убиецът се е правил на клошар. В района често има такива, които просят от шофьорите. Мъжът бил в джип "Мерцедес". По данни на прокуратурата, килърът е изстрелял 2 куршума, един от които е попаднал в главата на жертвата.

Сигналът за убийството е подаден от мъж, който е чакал с автомобила си на светофара, заяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев.

В колата е пътувало и дете на 11 години. То не е пострадало и вече си е у дома, обясниха от прокуратурата. Детето е на жената, с която застреляният е живял на семейни начала.

Припомняме, че собственик на автокъща беше прострелян във вторник вечер на бул. "Симеоновско шосе". Жертвата се казва Николай Драгополов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЦИК проверява и последните протоколи от РИК в страната

ЦИК очаква последните протоколи от Районните комисии в страната. След като и те бъдат проверени, следва обявяването на официалните резултати от парламентарния вот. Най-вероятно това ще се случи в четвъртък. Тогава ще стане ясно и коя партия колко депутатски мандата ще получи в 45-ия парламент. Имената на новите 240 народни […]