Промените в ЦСКА 1948 продължават с пълна сила

NetNews

Промените в ЦСКА 1948 с цел оптимизиране на бюджета продължават с пълна сила. Една от следващите стъпки е закриването на дублиращия тим на „червените“, който се състезава във Втора лига, съобщава Gong.bg. Това ще стане след края на сезона, независимо на кое място ще завърши отборът в крайното класиране.

ЦСКА 1948 зимува на девето място в подреждането. През есента, а и през миналия сезон, за тима във Втора лига играха голяма част от чужденците в първия отбор – Генадий Ганев, Райън Бидунга, Том Рапнуи, Тиаго Барбоса, Айрон Зинга, Талис, а някои като Кристофър Ачемпонг и Ндифон Нгуинда постоянно бяха част от него.

В клуба смятат да наблегнат на работата с третия тим, където да се обиграват талантливите юноши под ръководството на треньора Александър Александров-Алвеша.

В момента ЦСКА 1948 и Лудогорец са единствените отбори у нас с три отбора в мъжкия футбол.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Индия блокира достъпа до уебсайтовете на водещите световни борси за криптовалути

Индия блокира достъпа до уебсайтовете на водещите световни борси за криптовалута и доставчици на услуги за виртуални цифрови активи. Става дума за Binance, Kucoin, OKX и други са били блокирани. До рестрикцията се е стигнало след като индийското правителство е изпратило известия до чуждестранни борси за криптовалута за неспазване на […]